Om Wonder Collars

Hos oss hittar ni produkter från väl utvalda leverantörer som har säkra produkter med ett snyggt genomtänkt utseende. Våra leverantörer har många års erfarenhet och några av de är ledande inom sin genre. Produkterna ni hittar hos oss är handtillverkade i Europa.

Vi är mycket stolta över att vara de enda svenska återförsäljarna till samtliga leverantörer; El Perro, Warsaw Dog och Wild Woof.

Wonder Collars kom till genom en Facebook grupp som startades 25 september 2018 där vi till en början hanterade sambeställningar. Först med ensamrätt på att beställa produkter från El Perro insåg vi att vi kanske kunde få in fler leverantörer, där Warsaw Dog gjorde storstilad entré.

När vi började fundera på ett namn till det blivande företaget lät vi gruppens alla medlemmar vara med och rösta fram ett. Vi hade som krav att det skulle ha något med vår staffe “Zpira” att göra (hon är chef här på företaget). Hennes fulla namn i stamtavlan är Silver Cross Wonderland och några röstade då på Wonder Collars som vi fastnade för, så Wonder Collars fick det bli!

I takt med att beställningarna blev fler skapade vi ett aktiebolag. Vartefter tiden gått har det tillkommit fler leverantörer, Wild Woof var det tredje företaget vi fick ensamrätt på och därefter Accdog. Alla leverantörer har produkter med unika egenskaper och ingen liknar den andre.

Vi har endast tagit beställningar via Facebook och Instagram tidigare och har trots allt kommit så långt utan en butik, men den omättade efterfrågan på våra produkter fick oss att förstå att det var dags att ta steget för att kunna tillgodose alla med våra fantastiska hundartiklar.

Hösten 2020 flyttade vi över allt från vår Facebook grupp till en första butik. Hösten 2023 skapade vi denna uppdaterade superbutik.

Vi har alltid lagt stort fokus på att ha nära kontakt med våra kunder och strävar efter att fortsätta arbeta så. Vi har genom åren haft enormt stor hjälp från många olika personer och partners och är oändligt tacksamma över det. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är!

Tveka inte att maila oss om du undrar något på wondercollars.sweden@gmail.com.

Ett viktigt inslag i vårt urval är vårt engagemang för djurens välmående, vilket reflekteras i vår noggranna urvalsprocess av produkter. Vi försäkrar att alla artiklar, från våra halsband till andra accessoarer, uppfyller högsta standarder genom att genomgå omfattande husdjur test. Detta säkerställer att din hund har produkter som inte bara är snygga och hållbara utan också säkra och bekväma för deras dagliga äventyr.

Med vänliga hälsningar,
Teamet på Wonder Collars