Warsaw Dog Expanderkoppling 25 mm

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

Tillverkas för hand

2-3 veckors leveranstid

159 kr

Svart säkerhetsrem för dig som vill ha extra säkerhet!

Lägg i min önskelista
Lägg i min önskelista

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”Warsaw Dog Expanderkoppling 25 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Warsaw dog har skapat en stark men komfortabel expanderkoppling som du kan använda till valfritt koppel. Denna högkvalitativa expandern med en bredd på 2,5 cm skapades med säkerhet och komfort för både hunden och dess ägare i åtanke. Expandern har designats med två praktiska ändar. Å ena sidan finns en rejäl karbinhake som möjliggör säker koppelfäste för hundhalsband eller sele. Å andra sidan finns det en halvcirkel som vi fäster i kopplet. Tack vare denna lösning är stötdämparen effektiv för att lindra plötsliga rörelser och ryck, vilket minimerar spänningen i kopplet.

De viktigaste egenskaperna och fördelarna med denna expanderkopplingen är:
• Hög kvalitet
• Produkten har noggrant tillverkats av hållbart material för att säkerställa långvarig användning och tillförlitlighet.
• Maximalt skydd
• Expandern minskar effektivt spänningen i kopplet och skyddar både hunden och dess ägare från skador eller obehag till följd av plötsliga ryck.
• Bekväm användning
• Tack vare karbinhaken och D-ringen är expandern lätt att fästa och ta loss, vilket underlättar vardagens användning av produkten.
• Säkerhet när du går promenader

Total längd: 48 cm
Expanderns längd: 30 cm
Längd helt utdragen: 57 cm Mätdifferens är ca. 1-2 cm.

Artikelnr: 89899195 Kategori: Varumärke:

Warsaw Dog

Varje hund förtjänar bekväma, säkra och stiliga tillbehör. Warsaw Dog tillverkar produkter för hundägare som vill uttrycka sin kärlek och sitt engagemang för att ta hand om sin fyrbenta familjemedlem. Allt tillverkas på beställning. Detta gör varje produkt unik – precis som relationen som förenar din hund och dig.

Warsaw Dog