Warsaw Dog Komfortsele 15-35 mm

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

Tillverkas för hand

2-3 veckors leveranstid

449 kr

Warsaw Dogs komfortsele är en produkt utformad för att säkerställa maximal komfort för din hund. Efter en designprocess längre än ett halvår lyckades Warsaw Dog samtidigt eliminera problemet med skav under benen och tryck på luftstrupen, vilket ofta uppstår med felaktigt anpassade komfortselar.

Storlek

Visa storlekstabell

Färger

Detaljer

Handtag *
ID-bricka med gravyr *

Lägg i min önskelista
Lägg i min önskelista

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”Warsaw Dog Komfortsele 15-35 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Med en bred variation av storlekar som tar hänsyn till skillnader i silhuetter hos olika hundraser kommer du med enkelhet hitta rätt storlek. Även två olika storlekar passar oftast samma hund, så det är svårt att göra fel när man väljer storlek, även om man inte har erfarenhet av att mäta sin hund. Med vår komfortsele kan din hund njuta av exceptionell komfort, och du uppskattar säkert det modemedvetna utseendet lika mycket själv.

Komfortselen säkerställer din hunds komfort. Designen eliminerar tryck på nacke och struphuvud, vilket är särskilt viktigt för hundar som har andningsproblem. Konstruktionsprocessen tog över ett halvår av intensivt arbete för att tillslut hitta den perfekta selen där målet var att eliminera just skav under benen och tryck på luftröret – vilket är de vanligaste problemen med illasittande “komfort” selar. Eftersom varje hundras har en något annorlunda figur, har vi skapat en storlekstabell som omfattar många fler storlekar än i andra modeller av liknande selar.

Detta är en sele som:

  • inte komprimerar struphuvudet tack vare formen på tygskärningen under halsen
  • inte skaver hunden – den nedersta remsan är i rätt längd
  • gör det möjligt för varje hund att hitta en sele som passar dess figur

Fördelar med komfortselen:

Förebygger nackskador
Komfortselen lägger inte tryck på hundens hals, vilket är särskilt viktigt för raser med känsliga struphuvuden.

Komfort och säkerhet
Trycket fördelas jämnt över hela bröstkorgen, även vid dragning.

Olika storlekar och stilar
Selen finns tillgänglig i olika storlekar, vilket gör att hundägare kan hitta rätt modell för sin hund och matcha den med sin egen smak.

Specifikationer för komfortselen:

 Komfortselen sys med hjälp av tryckt polyestertejp och Oxford-tyger, som uppvisar hydrofoba egenskaper.

Beroende på storlek används på vissa modeller två bredder av tejp – smalare i axelbältet och bredare i bröstkorgen för att ytterligare öka komforten för hunden.

Selen är fodrad med mesh på insidan, vilket inte bara ger ett mjukt foder, utan också säkerställer andningsförmåga och snabb torkning. Liknande mesh kan hittas i outdoor produkter – t.ex. ryggsäckar.

Vid tillverkning av selen används slitstarka trådar, samma typ som används för att sy segel.

De plastkomponenter som används i selen, inklusive Warsaw Dog spännet, kommer från märket Duraflex, känt för sina högkvalitativa produkter och motstånd mot slitage.

Bilderna är endast för illustrationssyften – layouten av grafiken på trycket kan skilja sig från den som visas på bilden.

Artikelnr: WD-1004 Kategori: Varumärke:

Warsaw Dog

Varje hund förtjänar bekväma, säkra och stiliga tillbehör. Warsaw Dog tillverkar produkter för hundägare som vill uttrycka sin kärlek och sitt engagemang för att ta hand om sin fyrbenta familjemedlem. Allt tillverkas på beställning. Detta gör varje produkt unik – precis som relationen som förenar din hund och dig.

Warsaw Dog