Warsaw Dog Säkerhetsrem 20 mm

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

Tillverkas för hand

2-3 veckors leveranstid

159 kr

Svart säkerhetsrem för dig som vill ha extra säkerhet!

Lägg i min önskelista
Lägg i min önskelista

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”Warsaw Dog Säkerhetsrem 20 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Om du vill vara extra säker på att hunden inte ens med ett plötsligt ryck kommer att slita kopplet ur handen – fäst säkerhetsremmen runt din handled och koppla det till kopplet. Säkerhetsremmen är universell och kan användas både för traditionella koppel, linor, samt för flexikoppel. Skyddar effektivt mot att kopplet faller ur handen och mardrömmen om att leta efter en vilsen hund.

Produkten rekommenderas speciellt för hundar som är:
• Reaktiva
• ​​oroliga
• ​i en ny situation – t.ex. byte av bostad, byte av ägare

Stressiga situationer i en hunds liv är bland annat acklimatisering till ett nytt hem efter adoption, tillfällig vård av annan person under ägarens frånvaro, tillfälligt byte av boende under ägarens resa. I en sådan situation är det värt att vidta ytterligare försiktighetsåtgärder. Förutom säkerhetsremmen rekommenderar vi även rymningssäker sele.

Justering handled: 17 – 26 cm
Längd på ”koppel”: 20cm

Artikelnr: 89899194 Kategori: Varumärke:

Warsaw Dog

Varje hund förtjänar bekväma, säkra och stiliga tillbehör. Warsaw Dog tillverkar produkter för hundägare som vill uttrycka sin kärlek och sitt engagemang för att ta hand om sin fyrbenta familjemedlem. Allt tillverkas på beställning. Detta gör varje produkt unik – precis som relationen som förenar din hund och dig.

Warsaw Dog