WashBar WashBar Natural Shampoo 250ml

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

Naturliga ingredienser

Tillverkad i Nya Zeeland

149 kr

Washbar Natural Schampoo Lavender + Primrose är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

Lägg i min önskelista
Lägg i min önskelista

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”WashBar WashBar Natural Shampoo 250ml”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

WashBar Natural Schampoo Lavender + Primrose är ett skonsamt och effektivt hundschampo som lugnar huden och tar fram det bästa i din hunds päls. Den är passar alla typer av hundpälsar och är speciellt PH-balanserad för hundens hud.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger din hund en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen.

Blöt pälsen på din hund ordentligt, använd härligt varmt vatten så att badtiden blir något trevligt för din hund. Häll lite schampo på pälsen och massera in. Massera pälsen med hundschamot så att du får till ett riktigt bra lödder. Skölj pälsen noggrant och torka med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i ögonen.

Enbart naturliga ingredienser:
Vatten, ekologisk solrosolja, kokosolja, ekologisk glycerin, lavendelolja och jättenattljusolja, kaliumsorbat, citronsyra.

Lavendeln i detta schampoo är naturligt lugnande.

Artikelnr: WBNSLP Kategori: Varumärke:

WashBar

Allt började för ett decennium sedan i Nya Zeeland med en enda tvål, handgjord för en väns hund med hudallergier. Efter att ha sett skillnaden som den första tvålen gjorde, föddes WashBar.

Tillverkad i Nya Zeeland och såld i över ett dussin länder tar WashBar nu med sig hållbara, naturliga alternativ för djurvårdsprodukter till oss i Sverige.

WashBar