El Perro Måttanpassad Weightpull Sele X-Back 50 mm

Inga omdömen ännu – bli först med ditt

Tillverkas på beställning

Leveranstid cirka 6 veckor

Slitstarka hundartiklar

1399 kr

Just nu får du 15% rabatt på din weightpull sele när du använder koden weightpull15 i kassan!

Weightpull sele för viktdragning, träning eller för att dra en släde. För att vi ska välja rätt storlek till din hund, vänligen mät den enligt bilden i formuläret, ange även ras, vikt och ålder.

Färger

Detaljer

El Perro Måttanpassad Weightpull Sele X-Back 50 mm Weightpull selar Wonder Collars
Brodyr

Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt Typsnitt
Kanter

Information

Mått

El Perro Måttanpassad Weightpull Sele X-Back 50 mm Weightpull selar Wonder Collars

Lägg i min önskelista
Lägg i min önskelista

Kundomdömen

Bli först med att recensera ”El Perro Måttanpassad Weightpull Sele X-Back 50 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Beskrivning

Tillverkad i starkt men behaglig polypropenband, 50 mm bred.

Extra förstärkning ges av slitstarka polyestergängor, med vilka hela konstruktionen är ihopsydd.

Hela selen kompletteras med en insida av mjukt fleece vilket förhöjer komforten av att använda selen ordentligt. Tvärstången är skyddad mot skador med ett speciellt ytmaterial.

För att vi ska välja rätt storlek till din hund, vänligen mät den enligt bilden i bildspelet, ange även ras, vikt och ålder.

Våra selar från El Perro är måttbeställda, men de är inte figursydda. Detta innebär att våra weightpull selar passar bra för träning och viktdragning vid promenader. Om du söker en weightpull sele för tävling, ta gärna kontakt med oss.

Observera! När du köper en weightpull sele från oss tillverkas de 100% efter din hunds mått, ålder, ras och vikt. Det betyder att den enda hunden som selen passar på är din hund. Av denna anledning har vi ingen möjlighet att erbjuda retur, ångerrätt eller bytesrätt på våra weightpull selar.

Artikelnr: SZWP025 Kategori: Varumärke:

El Perro

El Perro, ägt av Justyna och Jacek Nowik, tillverkar hundtillbehör i Polen. Ursprungligen specialiserade de sig på bullhundar efter 10 års uppfödningserfarenhet men idag strävar de efter att passa de flesta hundraser, med ett konstant fokus på kvalitet och säkerhet. Vi anser att El Perro är bland de bästa tillverkarna i världen av hundtillbehör.

I Sverige representeras de exklusivt av Wonder Collars.

El Perro